Massages

Van ontspanningsmassage tot sportmassage


Bij Corpoforte bieden we verschillende soorten massages aan. Een klassieke massage onderscheidt zich van sportmassage doordat deze vorm zich niet specifiek richt op  blessures, kwetsuren of aandoeningen, maar zich voornamelijk toespitst op ontspanning. Reserveer je direct massage online.

Veelgestelde vragen over Massages


Je kunt ervoor kiezen om een strippenkaart aan te schaffen met tien ritten voor €220. 

Als je liever een losse massage kiest kost dat €25 voor 25 minuten en €47,50 voor 50 minuten.Met verschillende handgrepen wordt er door middel van massage een ontspannende invloed uitgeoefend op spanning in de spieren, doorbloeding van verschillende weefsels en huid. Spieren verkrijgen energie via het bloed en tijdens de activiteit van de spieren worden afvalstoffen geproduceerd. Dit zijn afvalstoffen zoals melkzuur. Deze zullen sneller worden afgevoerd in de bloedbaan waardoor spieren sneller herstellen.

Sportmassage

Een sportmassage kan goed worden toegepast voor herstel, na inspanning of na lichamelijke activiteit. De sportmasseur verzorgt het eerste gedeelte van de warming-up door de spieren en weefsels optimaal voor te bereiden op het leveren van een inspannende activiteit. Deze extra voorbereiding verkleint de kans op blessures, maar let wel: de warming-up mag hierdoor niet overgeslagen worden.

In een massage van 25 minuten worden de spieren die je het meest belast/hebt belast worden hier behandeld. Maak de spieren klaar voor een wedstrijd of bevorder het herstel. In een 50 minuten durende massage masseren we heel je lichaam.

Klassieke massage

Een klassieke massage onderscheidt zich van sportmassage doordat deze vorm zich niet specifiek richt op  blessures, kwetsuren of aandoeningen, maar zich voornamelijk toespitst op ontspanning. Een klassieke massage kan toegepast worden bij verschillende klachten zoals: stress en burn-out klachten, hoge spierspanning of bij vermoeidheid en spanningen.

In een klassieke massage van 25 minuten worden de rug, nek en schouders behandeld. Wens je liever de benen bijvoorbeeld? Geef dit dan gewoon aan. Wanneer je kiest voor een massage van 50 minuten massage wordt je lichaam van top tot teen gemasseerd.

Sportmassage van 25 minuten voor mijn benen in de aanloop naar een hardloopevenement was erg fijn!

50 minuten heerlijk ontspannen! Fijne en vriendelijke sfeer.

Fijne massage, professionele benadering en deskundige blik. Daarnaast voel ik me zeer ontspannen na een massage bij Corpoforte!


Ik verzorg zowel de sportmassages als ontspannende massages. Ik maak de spieren klaar voor bijvoorbeeld een wedstrijd of bevorder het herstel daarvan. Ook kun je kiezen voor een ontspanningsmassage. Wist je al dat je ook een massage cadeau kunt doen?

Robin van Dorland – Masseur

Maak een afspraak

We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.