Revalidatie

Ben je geopereerd en wil je zo snel mogelijk op een verantwoorde manier sporten of revalideren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Niet alleen richten we ons op het herstel of een verbetering van je mogelijkheden, ook begeleiden we je op het niveau dat past bij jou; recreatief of op topsportniveau.

Wat is een revalidatieprogramma?

Om je zo goed mogelijk te laten herstellen wordt er een trainingsprogramma gemaakt in samenwerking met de fysiotherapeut. Onze therapeuten zijn zeer ervaren in het begeleiden van revalidatietrajecten. Heb je speciale vragen of wensen? Vraag dit even na. Onze fysiotherapeuten hebben namelijk ook allemaal eigen specialiteiten.

Wanneer revalidatie?

Een revalidatietraject is niet alleen van toepassing na een operatie. Ook na ziekte, ongeval of met een aangeboren aandoening is revalidatie uitermate geschikt. Wil je je juist goed voorbereiden op een medische ingreep? Denk dan eens aan revalidatietraining.

Je kunt bij Corpoforte terecht voor een revalidatieadvies voor thuis, maar we helpen je ook graag verder bij het revalidatietraject in onze eigen fitnessstudio.

Wordt een revalidatietraject vergoed?

In de meeste situaties wordt revalidatie vergoed door zorgverzekering. Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze therapeuten, we zoeken dit met alle liefde voor je uit.