Corpoforte.

Corpoforte is een fysiotherapiepraktijk met meerdere specialisaties. Door de diversiteit aan kennis en kunde binnen onze praktijk kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden.

Introductie

Tegenwoordig is er geen verwijzing meer nodig voor behandeling bij een fysiotherapeut. Tijdens de eerste behandeling wordt er een vraaggesprek en onderzoek uitgevoerd, om jouw klachten en(herstel)doelen goed in kaart te brengen. In samenspraak wordt er een behandelplan voorgesteld en uitgevoerd. Daar waar wij geen behandelmogelijkheden zien, begeleiden wij dat terug naar een huisarts of specialist.

Wij streven ernaar om de meest passende behandeling in te zetten voor jouw klachten. Een duidelijke communicatie is een basis voor het behalen van een optimaal resultaat. Wederzijds begrip omtrent de situatie, de doelstellingen en het plan van aanpak is onderdeel van dit succes.

Disciplines en specialisaties

Doordat wij meerdere specialisaties binnen onze fysiotherapiepraktijk onder één dak hebben, kunnen wij onze kennis doelmatig en gericht inzetten voor het optimale resultaat.

Onze specialisaties zijn:

  • Fysiotherapie
  • Manueel Therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Dry Needling
  • Oefentherapie Mensendieck
  • Musculoskeletale echografie

Bereikbaarheid

Onze praktijk kent twee behandellocaties, beide gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze hoofdlocatie is gelegen in het fitnesscentrum van Active 4 Health. Hier hebben wij naast onze behandelkamers een grote oefenzaal waar we mensen revalideren. Op de nevenlocatie aan de Kleylaan wordt puur als behandellocatie gebruikt.

Hoofdlocatie:

Eerste Tochtweg 76d (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Nevenlocatie:

Mr. P.D. Kleylaan 10 (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Jouw gezondheid, onze zorg!