Steunzolen

Steunzolen op maat

Een correcte ondersteuning van de voeten is van groot belang. Het kan bepaalde fysieke klachten voorkomen, verhelpen of uitstellen.

Een langdurige incorrecte stand van de voeten kan onder meer leiden tot verergering van het slijtageproces van gewrichten. Spieren, pezen en gewrichten kunnen daardoor overbelast raken, hetgeen weer kan leiden tot pijnlijke en langdurige blessures. Orthopedische steunzolen bieden de voeten volledige steun en support.

Veelgestelde vragen over steunzolen

Steunzolen worden individueel aangemeten en naar jouw voet gemaakt. Dit in tegenstelling tot standaard confectiezolen die in winkels verkrijgbaar zijn. Steunzolen bieden de beste ondersteuning voor jouw voeten, ze zijn druk-ontlastend, stabiliserend en verminderen gewrichtsklachten.

De prijs voor het aanmeten van een paar steunzolen ia €169,95. Dit is inclusief btw en het aanmeten.

De steunzolen worden gemaakt door Centrum voor Orthopedische Schoentechnieken (CVOS). Zij zijn aangesloten bij NVOS-othobanda en al jaren bedreven in het maken van steunzolen. De lijnen tussen Corpoforte en CVOS zijn kort, waardoor er (indien nodig) goed overleg plaatsvind. Na aanmeten van de steunzolen zijn deze meestal de week erna klaar voor gebruik.

Wordt jouw behandeling vergoed door jouw verzekeraar? Dit hangt natuurlijk af van jouw polis. We hebben een handig overzicht gemaakt om te kunnen zien met welke verzekeraars wij een contact hebben. Zie hier.

We maken zowel sportsteunzolen als normale steunzolen.