Steunzolen

Steunzolen op maat

Een correcte ondersteuning van de voeten is van groot belang. Het kan bepaalde fysieke klachten voorkomen, verhelpen of uitstellen.

Een langdurige incorrecte stand van de voeten kan onder meer leiden tot verergering van het slijtageproces van gewrichten. Spieren, pezen en gewrichten kunnen daardoor overbelast raken, hetgeen weer kan leiden tot pijnlijke en langdurige blessures. Orthopedische steunzolen bieden de voeten volledige steun en support.

Veelgestelde vragen over steunzolen

Steunzolen worden individueel aangemeten en naar jouw voeten gemaakt. Dit in tegenstelling tot standaard confectiezolen die in winkels verkrijgbaar zijn. Steunzolen bieden de beste ondersteuning voor jouw voeten, ze zijn drukontlastend, stabiliserend en verminderen gewrichtsklachten.

De prijs voor één paar steunzolen is € 185,00 inclusief aanmeten en BTW.

De steunzolen worden gemaakt door Centrum voor Orthopedische Schoentechnieken (CVOS). Zij zijn aangesloten bij NVOS en al jaren gepassioneerd en bedreven in het maken van steunzolen. De lijnen tussen Corpoforte en CVOS zijn kort, waardoor er (indien nodig) goed overleg plaatsvindt. Meestal kunnen de steunzolen binnen 2 weken uitgeleverd worden, klaar voor gebruik.

Wordt jouw behandeling vergoed door jouw verzekeraar? Dit hangt af van jouw aanvullende verzekering. Het kan zijn dat er een gedeelte vergoed wordt, soms zelfs helemaal. Er is voor steunzolen met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten.

We maken zowel sportsteunzolen als steunzolen voor dagelijks gebruik. Afhankelijk waarvoor je de steunzolen wilt gaan gebruiken worden er bepaalde keuzes gemaakt in het type steunzool dat wordt aanbevolen. Dit zal worden besproken tijdens het aanmeten.