Locatie Nesselande

Op de locatie in Nesselande vind je behalve 3 behandelruimtes ook een ruime fitnessruimte met een goede variatie aan apparatuur.
Hier kun je o.a. terecht voor:

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie
 • Manueel Therapie
 • Dry Needling, Revalidatie
 • Recreatieve Fitness
 • Personal Training
 • Bootcamp
 • Groepslessen

Op deze locatie zijn onze medewerkers Linda Stuijfzand, Linda van Leeuwe-Heijmel en Sven Metselaar voor je aanwezig. Je kunt bij één van hen een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag.

Linda Stuijfzand is beschikbaar op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Linda Heijmel is beschikbaar op: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagmiddag en avond.

Sven Metselaar is aanwezig op deze locatie op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag.

Onderaan deze pagina staan de volledige openingstijden

Afspraken kunnen gemaakt worden via de mail (info@corpoforte.nl) via Whatsapp (06-28796059) of door te bellen naar 010-2222363.

Adresgegevens hoofdlocatie: Eerste Tochtweg 76D, 2913 LP Nieuwerkerk aan den IJssel.

Adresgegevens Kleijlaan (Zuidplas): Mr. P.D. Kleijlaan 10, 2912EJ Nieuwerkerk aan den IJssel.

 • Gratis parkeren

 • 6 Dagen per week fysiotherapie

 • Fitnesszaal

3

Praktijkruimtes

300 m3

Oefenruimte

3

Fysiotherapeuten

Locatie Nieuwerkerk aan den IJssel

Op onze behandellocatie aan de Kleylaan te Nieuwerkerk aan den IJssel is er een ruime behandelruimte beschikbaar voor fysio,- of manuele therapie. Met hierin o.a. oefenmaterialen, hometrainer en een behandelbank.

Op deze locatie is onze medewerker Sven Metselaar voor u aanwezig. Hij is werkzaam op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Waarbij er maandag ook in de avond mogelijkheid tot behandelen is.

Afspraken kunnen gemaakt worden via de mail (info@corpoforte.nl of sven@corpoforte.nl) via Whatsapp (06-83309154) of door te bellen naar 010-2222363.

4

Dagen per week open

2,5 Km

Afstand tot hoofdlocatie

Locatie moerkapelle corpoforte fysiotherapie

Locatie Moerkapelle

Op de behandellocatie in Moerkapelle hebben wij de beschikking over een behandelruimte en de mogelijkheid tot het gebruik van training op het voetbalveld. De locatie bevindt zich in het sportcomplex van VV Moerkapelle op de begane grond. Hier kun je terecht voor Fysio,- en Manuele Therapie. Op deze locatie is Linda Stuijfzand aanwezig op de donderdagavond.

Corpoforte heeft een samenwerkingsverband met VV Moerkapelle, waardoor Linda aanwezig is bij een trainingsavond om de spelers van de selectie van de benodigde behandelingen te voorzien. Om deze reden wijken de behandeltijden voor “niet selectiespelers” wekelijks af.

Afspraken kunnen gemaakt worden via de mail (info@corpoforte.nl), via WhatsApp (06-83309154) of door te bellen naar 010-2222363.

Linda is aanwezig op donderdagavond van 18.45 tot 21.00.