Over Corpoforte.

Corpoforte is een fysiotherapiepraktijk met meerdere specialisaties. Door de diversiteit aan kennis en kunde binnen onze praktijk kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden.

Introductie

Tegenwoordig is er geen verwijzing meer nodig voor behandeling bij een fysiotherapeut. De behandeling wordt op één van onze twee locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel gegeven, of op indicatie aan huis. Tijdens de eerste behandeling wordt er een vraaggesprek en onderzoek uitgevoerd, om jouw klachten en(herstel)doelen goed in kaart te brengen. In samenspraak wordt er een behandelplan voorgesteld en uitgevoerd. Daar waar wij geenbehandelmogelijkheden zien, begeleiden wij dat terug naar een huisarts of specialist.

Disciplines en specialisaties

Doordat wij meerdere specialisaties binnen onze fysiotherapie-praktijk onder één dak hebben, kunnen wij onze kennis doelmatig en gericht inzetten voor het optimale resultaat.
Wij streven ernaar om de meest passende behandeling in te zetten voor jouw klachten. Een duidelijke communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut is een basis voor het behalen van dit optimale resultaat. Wederzijds begrip omtrent de situatie, de doelstellingen en het plan van aanpak is onderdeel van het succes. Vandaar onze slogan:

Bereikbaarheid

Onze praktijk kent twee behandellocaties, beide gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze hoofdlocatie is gelegen in het fitnesscentrum van Active 4 Health, aan de Eerste Tochtweg 76d. Hier hebben wij naast onze behandelkamers een grote oefenzaal waar we mensen kunnen revalideren.

Jouw gezondheid, onze zorg!