Tarieven en Vergoedingen.

Ook in dit jaar heeft Corpoforte besloten om niet met alle zorgverzekeraars een contract af te sluiten. Wilt u weten met welke zorgverzekeraars Corpoforte een contract heeft klik dan hier voor een overzicht.

Als je hier klikt word je naar de website van “Zorgwijzer” verwezen waar alle zorgverzekeraars worden getoond met hun verschillende aanvullende verzekeringen en de jaarlijkse vergoeding voor fysiotherapie. Hieronder vind je de behandelprijzen indien je de behandeling(en) zelf dient te betalen.

Fysiotherapie of oefentherapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed, tenzij je onder een chronische indicatie valt. Je kunt er zelf voor kiezen of je je aanvullend laat verzekeren. We hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract, wat betekent dat de betaling rechtstreeks met de zorgverzekeraar wordt afgehandeld. Afhankelijk van de grootte van het aanvullende verzekeringspakket zitten er een x-aantal behandelingen per kalenderjaar in. De behandelingen in een dergelijk aanvullend pakket zijn per kalenderjaar, dus niet per indicatie of klacht.

Jongeren tot 18 jaar krijgen 9 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed, met een eventuele aanvulling naar 18 behandelingen. De jongeren tot 18 jaar vallen buiten het eigen risico.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, of als je geen vergoeding meer krijgt vanuit de aanvullende verzekering, dan krijg je zelf een factuur voor de uitgevoerde behandeling(en).

Meer informatie over de verschillende specialisaties kan je vinden onder “specialisaties” in het menu van onze website.