Vergoedingen Fysiotherapie & verzekeraars.

Vergoeding voor fysiotherapie wordt als standaard vanuit de aanvullende verzekering gehaald. Je kunt er zelf voor kiezen of je je aanvullend laat verzekeren. We hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract, wat betekent dat je jouw behandeling gewoon vergoed krijgt.

Afhankelijk van de grootte van het aanvullende verzekeringspakket zitten er een x-aantal behandelingen per kalenderjaar in. De behandelingen in een dergelijk aanvullend pakket zijn op (kalender) jaarbasis, dus niet per indicatie of klacht.

Jongeren tot 18 jaar krijgen 9 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed, met een eventuele aanvulling naar 18 behandelingen. De jongeren tot 18 jaar vallen buiten het eigen risico.

Pluspunten

  • Geen verwijzing nodig

  • Afspraak binnen 24 uur

Vergoedingen 2020

Vanaf 2020 heeft Corpoforte besloten om met een aantal zorgverzekeraars opnieuw een zorgcontract af te sluiten. Dit betreft meer zorgcontracten ten opzichte van 2019. Dit kan mogelijke invloed hebben op de mate van vergoeding van je behandeling bij ons.

Bekijk onderstaand onze contracten van 2019 en voor 2020.

Als je hier klikt word je doorgeleid naar een website waar alle zorgverzekeraars worden getoond met de verschillende aanvullende verzekering die zij bieden en de jaarlijkse vergoeding voor fysiotherapie. Hieronder vind je de behandelprijzen voor als je de behandeling(en) zelf gaat betalen.

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, of als je door je verzekerde behandelingen heen zit, krijg je een factuur voor de uitgevoerde behandelingen.