Vergoedingen Fysiotherapie & verzekeraars.

Vergoeding voor fysiotherapie wordt als standaard vanuit de aanvullende verzekering gehaald. Je kunt er zelf voor kiezen of je je aanvullend laat verzekeren, afhankelijk van de grootte van het aanvullende verzekeringspakket zitten er een x-aantal behandelingen per kalenderjaar in. De behandelingen in een dergelijk aanvullend pakket zijn op (kalender) jaarbasis, dus niet per indicatie of klacht.

Jongeren tot 18 jaar krijgen 9 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed, met een eventuele aanvulling naar 18 behandelingen. De jongeren tot 18 jaar vallen buiten het eigen risico.

Heeft u een chronische aandoening die op de lijst Borst vermeldt staat? Dan krijgt u fysiotherapie en oefentherapie vergoed vanaf de 21e behandeling, afhankelijk van de voorwaarden die de zorgverzekeraar hier aan stelt. Uw fysiotherapeut kan u hier meer informatie over geven, want helaas betekent het niet dat als u chronisch klachten heeft dit ook recht geeft op een dergelijke vergoeding. In het geval van een chronisch gekwalificeerde aandoening, betaalt u de eerste 20 behandelingen zelf of worden deze uit uw aanvullende verzekering vergoed. Deze eerste 20 behandelingen gelden echter wel per aandoening en niet per kalenderjaar.

Als u hier klikt wordt u doorgeleid naar een website waar alle zorgverzekeraars worden getoond met de verschillende aanvullende verzekering die zij bieden en de jaarlijkse vergoeding voor fysiotherapie. Hieronder vindt u de behandelprijzen als u de behandeling(en) zelf moet betalen. Daarnaast mag u altijd vragen stellen als u meer informatie wilt, per telefoon (010) 22 22 363, email (info@corpoforte.nl) of per WhatsApp (06) 83 30 91 54.

Pluspunten

  • Geen verwijzing nodig

  • Meerdere disciplines

  • Bij alle verzekeraars ingeschreven

100%

CONTRACTEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen met betrekking tot behandelingen voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie.
Uw behandelingen worden, indien u aanvullend verzekerd bent, rechtstreeks bij uw verzekeraar gedeclareerd.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, of als u door uw verzekerde behandelingen heen zit, krijgt u een factuur voor de uitgevoerde behandelingen.