Steunzolen.

Een correcte ondersteuning van de voeten is van groot belang. Het kan bepaalde fysieke klachten voorkomen, verhelpen of uitstellen.

Een langdurige incorrecte stand van de voeten kan onder meer leiden tot verergering van het slijtageproces van gewrichten. Spieren, pezen en gewrichten kunnen daardoor overbelast raken, hetgeen weer kan leiden tot pijnlijke en langdurige blessures.

Orthopedische steunzolen bieden de voeten volledige steun en support. Steunzolen worden individueel aangemeten en naar uw voet gemaakt. Dit in tegenstelling tot standaard confectiezolen die in winkels verkrijgbaar zijn. Steunzolen bieden de beste ondersteuning voor uw voeten, ze zijn druk-ontlastend, stabiliserend en verminderen gewrichtsklachten. Laat ze aanmeten bij Corpoforte, maak direct een afspraak!

De steunzolen worden gemaakt door Centrum voor Orthopedische Schoentechnieken (CVOS). Zij zijn aangesloten bij NVOS-othobanda en al jaren bedreven in het maken van steunzolen. De lijnen tussen Corpoforte en CVOS zijn kort, waardoor er (indien nodig) goed overleg plaatsvind. Na aanmeten van de steunzolen zijn deze meestal de week erna klaar voor gebruik!

Meer over CVOS

Het Centrum voor Orthopedische Schoentechnieken (afgekort C.V.O.S.) is het eerste erkende orthopedisch schoentechnisch bedrijf van Nederland. Het bedrijf is vanaf 1998 actief op het gebied van orthopedisch schoeisel. Het bedrijf staat bekend als toonaangevend bedrijf binnen de orthopedie.

In samenwerking met afdeling fysiotherapie van AWBZ instelling Swetterhage (st. Gemiva) worden spreekuren gehouden.

Heeft u voetproblemen? Dan kunt u uitstekend bij CVOS terecht. Niet alleen voor een professioneel advies, ook voor onder andere handgemaakte, modieuse orthopedische schoenen uit het modellenboek of schoenen door uzelf ontworpen. Bekijk de Facebookpagina of bezoek de website van CVOS.

De website vindt u hier.

Samenwerking CVOS
Ook sportsteunzolen
Deskundige benadering